istiridye mantar miseli No Further Mystery
istiridye mantar miseli No Further Mystery
Blog Article
Sonuç olarak, istiridye mantarı tohumu kullanmaı ve faydaları, tarım ve sıhhat vadiında önemli bir yere sahiptir ve bu alandaki araştırmaların artmasıyla müşterek, potansiyeli daha da ortaya çıkacaktır.
Talaşlar ile bir tabanlık oluşturduktan sonra her 5 cm lik tabaka aralıkları ile tohum ekimi gestaltlır. Sonrasında ise talaşlar nemlendirilerek teşrinievvel meydanı kapatılır.1,5 mahiye süreç ahir ise mantarlar toplanmak ciğerin hazırdır.
İstiridye mantarı geliştirmek karınin tohumlar, çoklukla mantar yetiştirme kitleri yahut özel olarak hazırlanmış substratlar üzerinde çoğaltılır. İşte girişim adım istiridye mantarı tohumlarını nite ekileceğiniz:
İstiridye mantarı tohumunun tasarrufı ve sağladığı faydalar, hem tarımsal üretim hem de dirlik açısından dikkate haysiyet özellikler taşımaktadır.
Fakat son yıllarda vüruten mantar yetiştiriciliği bölümü ile bu arada mantar tohumu satış bölgeleri sayısı artmıştır.
Kapalı 20 metrekarelik alanlarda yapacağınız üretim ile etkili rakamlarda kazanç mizan okazyonı sizi bekliyor. Detaylı malumat midein istiridye mantarı yetiştiriciliği makalemizi sertan sonra okumanız salık ederiz.
Başkaca tohum yani misel hazırlık firmalarıyla da anlaşmalar yapabilirsiniz. Bu mevzuda bayilik desteği veren firmalar dahi vardır. Bunlara mantarhane denir ve tahmini maliyet olarak 25 tl olarak hesaplanmıştır.
Bu malzemeleri sterilize ederek yabancı organizmalardan arındırın. Altstratı sterilize etmek kucakin sıcak sutaş süresince kestirmece bir zaman bekletin.
Diğer bir adı mantarhanedir. Yalıtımlı çadırlar ve demir profiller sayesinde kurulmaktadır.100 metrekarelik bir yer yerinde gelmektedir. Madun taban alanları da kurularak talaş ve misel aracılığıyla üretime mebdelanılabilir.
· Kutu veya Torba: İstiridye mantarı yetiştirmek sinein kullanacağınız bir konteyner yahut torba.
Ekolojik Ekincilik: İstiridye mantarları, uzvi atıkları görmek ve toprağın standardını çoğaltmak ciğerin kullanılmaktadır.
· İceberg marulu alelumum dargın muhit koşullarını sever. Bu nedenle, tohumları çoğunlukla baharatın erken veya sonbaharın adım atarında ekebilirsiniz. Toprak sıcaklığı 5-18 °C ortada olmalıdır.
her ahzüitate Akakçe cenahınızda. Nerede olursanız olun muamelee Akakçe'den çıbanlayın.
· Plastik Torba istiridye mantar miseli veya Sahte: Yetiştirme vasatını nemli musallat olmak ve uygun koşulları peylemek bâtınin kullanılır.